Skip to content

Vi inviterer til jente/dame-kveld på Seivall 22. februar

Har du en drøm om å lære å seile, møte flere jenteseilere, dra på tur sammen, trene sammen, bli en god regattaseiler, eller kanskje kjøpe egen båt? Hva er vel da bedre enn å møte andre likesinnede jenteseilere til en sosial kveld med mat, drikke, seilprat og organisert mingling? 

Vi har med oss Silje Brathagen With, blant annet kjent som initiativtaker for nettverket HUNSEILER,https://www.facebook.com/profile.php?id=100057832376668. Silje begynte å seile i voksen alder, men er nå en merittert kjølbåtseiler nasjonalt og internasjonalt. Til tross for gode resultater har hun ikke glemt hvor hun kommer fra og reisen hun har gjort i utvikling og kunnskap. Hun vil dele sine erfaringer og guide oss gjennom en hyggelig kveld.

Absolutt ALLE nåværende eller kommende seilinteresserte jenter og damer er velkomne – uansett ferdighets- og ambisjonsnivå.

Tid: Onsdag 22 februar kl. 18.

Sted: Seilerhytta på Seivall.

Brevik Seilforening ønsker å styrke seiltilbudet for jenter/damer på alle nivåer. Denne første samlingen har som mål å etablere et lokalt nettverk for alle som ønsker å delta i organisert seilsport. Du kan selv være med på å forme hvordan veien blir videre.

Det er gratis og uforpliktende å delta, og vi stiller med gratis pizza og mineralvann – både glutenfrie og vegetar alternativer.

Kom alene eller ta med en venn. NB! Meld deg på dette facebook arrangementet så vi får bestilt rett antall pizzaer og drikke.

Velkommen til oss!